Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Fra drøm til virkelighet – Ring 947 92 088

Finansiering

Økonomi er et meget sentralt spørsmål i forbindelse med boligbygging. Rett valg av finansieringsform er avgjørende. Det er derfor viktig å få veiledning.

  • Vil du vite mer om husbanksregler?
  • Trenger du etableringslån?
  • Vurderer du å bygge med utleieleilighet?

En bolig med utleieleilighet gir ekstra husbanklån, samtidig som leieinntekten vil finansiere en stor del av ditt lån.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale. Rostad Bygg står til din disposisjon.

Ønsker du på egen hånd å se litt på finansieringsmuligheter eller å få noen råd, anbefaler vi at du besøker disse nettstedene:

Husbanken
Hjemmesiden til Den norske Husbank hvor du bl.a. vil finne informasjon om husbankens regler, boliglånskalkulator og finansieringsplan.

Dine Penger
Søk i bladet Dine Penger. Her vil du kunne finnebilligste boliglån i dag, samt lese en rekke artikler vedrørende bolig og finansiering.

Norsk Familieøkonomi
På Norsk Familiøkonomi sine sider vil du kunne finne markedets beste tilbud på forsikring, bank, strøm og telefoni. Bruk våre oppdaterte oversikter over markedets priser for å finne den beste leverandøren for deg.

Lån og renter
Fant du ikke det du lette etter? Prøv Scanidinavia Onlines side. Denne inneholder linker til en rekke nettsteder som omhandler bolig, også finansierinsråd og -kalkulator.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

© 2024 Rostad Bygg AS