Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Fra drøm til virkelighet – Ring 947 92 088

Om oss

På våre hjemmesider vil vi forsøke å gi deg en presentasjon av våre hus. Alle husene er presentert med plantegninger og finansieringskrav. Husene som presenteres kan endres og tilpasses slik at de tar hensyn til dine ønsker og behov.

Skulle du i vår presentasjon ikke finne akkurat ditt drømmehus bistår Rostad Bygg deg gjerne slik at du kan realiseredine egne husdrømmer. Siden vårt firma er sentralt godkjent fra Statens byggetekniske etat kan vi bistå deg i alle detaljer, fra tegnebrettet via byggetillatelse til søknad om finansiering. Kontakt oss dersom du ønsker vår katalog eller flere opplysninger!

Godkjent for ansvarsrett        Mester

Rostad Bygg gir hjem med særpreg

Rostad Bygg finnes i mange ulike stiler og i de fleste prisklasser. Uavhengig av pris er gjennomtenkte og godtutprøvde løsninger felles for boligene. Ved å ta hensyn til dine ønsker og behov vil ditt Rostad hus skille seg fra andre hus. Alle Rostad Bygg sine hus bygges av tømmermenn med fagbrev. Velger du Rostad Bygg, kan du være trygg på at du får et særpreget hjem hvor det er stillet store krav til kvalitetssikring i byggeperioden. Høy kvalitet vil prege ditt hus, både innvendig og utvendig.

Trond Rostad signatur

 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

© 2024 Rostad Bygg AS